No niin, hain NE Allit. Ostin sellaisen 84 kapselin pakkauksen, jonka pitäs riittää 28 päivää, mikäli syö 3 kapselia päivässä- sitähän mä en tee, ajattelin alkaa kuskaamaan työmaalle omat eväät, jolloin rasvan määrä on tiedetty ja pystyn laskemaan jopa kaloritkin suurin piirtein kohdilleen päin vastoin kun keskuskeittiöltä tulevasta mössöstä ( ruoka on hyvää siellä, en tarkoita mössöllä pahaa). Joten mulle tuo paketti riittänee pariksikin kuukaudeksi.

Viimeeksi kun söin niitä xenicaleja, rasvaisen ruuan jälkeen vatsa oli kipeä ja sen jälkeen sainkin istua pöntöllä ihan "toden perrään". Ällöä rasvalitkua tuli ihan...no joo, en viitsi kertoa... mutta ei se mukavaa ollu! Siksi kai vaihdoin rasvaisimmat ruuat yms. pois ja vatsa täytyi kevyillä raikkailla ruuilla. Toimivat ainaki mulla siis.

Eli tämmöistä tänne tällä kertaa. Täytyy yrittää päivitellä blogia vähän useammin tässä, kun saan itseni ruotuun ja painonpudotuksen todella käyntiin. Ei tässä olekaan tullut kuin vasta puoli vuotta sitä harjoitellessa NOLOA!!! Mutta nyt on apukonsteja vahvan motivaation lisäksi, joten pidetään myös peukut pystyssä!!!

PST- elokuva menossa, tulin väkisin koneelle blogeilemaan etten sorru jäätelöön. Ostin tänään itseäni kiusaten suklaakastiketta ja mansikkajäätelöä...en voi sitä syödä, paskoisin kuitenki sänkyyn ja sitten oisin taas kyllä yh-äiti